AcasăSPORTGalca negociaza transferul lui Marica la Espanyol

Galca negociaza transferul lui Marica la Espanyol

Marica si Galca pot ajuta Espanyol sa revina in prim planul fotbalului spaniol

Liber de contract dupa despartirea de Bursaspor, internationalul Ciprian Marica ar putea reveni in campionatul Spaniei si tot sub comanda unui antrenor roman.

Marica si Galca pot ajuta Espanyol sa revina in prim planul fotbalului spaniol

Daca la precedenta experienta a lucrat impreuna cu Cosmin Contra la Getafe, de data aceasta Marica este cerut la Espanyol Barcelona de Costel Galca. Proaspat instalat pe banca tehnica a catalanilor, ex-stelistul vede in Marica atacantul ideal pentru ofensiva lui Espanyol, una care a marcat extrem de putin in actualul sezon de Primera Division (16 goluri in tot atatea etape de campionat). „Este adevarat ca vreau sa aduc cativa jucatori la echipa, dar nu m-am gandit la cineva anume. Pana acum, nu am discutat cu Marica, insa primul pas va fi sa am o intalnire cu oamenii din conducerea clubului, pentru a stabili strategia de transferuri. Abia apoi vom vedea ce se poate face in aceasta privinta”, a declarat fostul antrenor al Stelei.
Altfel,  Galca a debutat cu victorie in campionatul Spaniei. Espanyol s-a impus cu 1-0, la Barcelona, in meciul cu Las Palmas, contand pentru etapa a 16-a din La Liga. Unicul gol al intalnirii a fost reusit de ecuadorianul Felipe Caicedo, in minutul 67. „Era foarte important sa castigam, desi in meciul trecut, cu Levante, am fost mai agresivi si am recuperat mingi importante in prima repriza. Acum nu am mai reusit asta, dar in defensiva am fost bine organizati, iar in partea secunda am facut un joc chiar mai bun, mai rapid si pe contraatac. Am fost mai linistiti si trebuie sa continuam pe aceasta linie pentru a controla toate partidele. Nu sunt multumit de joc, dar sunt multumit de prestatia echipei. Vom imbunatati multe aspecte si se va vedea in teren”, a declarat Galca la conferinta de presa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger