AcasăSPORTGalatasaray il vrea pe Ianis, fiul "Sultanului" Hagi!

Galatasaray il vrea pe Ianis, fiul „Sultanului” Hagi!

Ianis Hagi are toate sansele sa depaseasca performantele tatalui sau

Poate fi cel mai tare transfer al anului viitor: Ianis Hagi la Galatasaray Istanbul, mutare dorita si pregatita inca de pe acum de conducerea „Cim Bom”.

Ianis Hagi are toate sansele sa depaseasca performantele tatalui sau

Considerat unul dintre cei mai talentati juniori ai generatiei sale, Ianis (15 ani) ii poate calca pe urme tatalui sau, fotbalistul roman numarul 1 in istorie. Chiar daca a atras si atentia Stelei, Hagi jr. poate lua drumul strainatatii mult mai devreme, campioana Turciei fiind tentata sa incerce o adevarata lovitura de imagine: transferul fiului celui mai mare strain care a evoluat vreodata pe malurile Bosforului! Cu executii care amintesc de driblingurile „Regelui”, Ianis Hagi poate face istorie la Galatasaray, gruparea „Cim Bom” purtand deja discutii in acest sens cu fostul sau jucator de legenda.

„Fanii «Leului» nu au uitat numele Hagi. Si, in curand, pot incuraja un alt Hagi. Fiul Ianis, nascut in 1998, a imprumutat multe din calitatile tatalui, iar formatia «Cim-Bom» deja il urmareste”, sustin jurnalistii de la „fotospor.com”. Insusi presedintele clubului, Unal Aysal, a dezvaluit interesul pentru Ianis Hagi: „Gica a spus ca inima lui este inca la Galatasaray, iar acest lucru va conta in viitor in transferul fiului sau, Ianis. Il monitorizam deja, e un tanar fotbalist extrem de talentat, care sunt convins ca ne-ar fi foarte util”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger