AcasăSPORTGala alpinismului romanesc, organizata la Busteni

Gala alpinismului romanesc, organizata la Busteni

Cei mai valorosi alpinisti romani au fost premiati de Emanoil Savin

Prima gala a celor mai valorosi alpinisti din Romania, intitulata sugestiv „Echipe romanesti in Trilogia Alpilor”, s-a desfasurat in weekend la Busteni.

Cei mai valorosi alpinisti romani au fost premiati de Emanoil Savin

Evenimentul a strans laolalta peste 100 de campioni, maestri emeriti ai sportului, reuniti intr-o poveste despre curaj, angajament, performanta. In cadrul galei au fost rasplatiti pentru performantele lor unii dintre cei mai buni alpinisti tehnici din tara, si anume: Catalin Cretu, Victor Dinu, Alex Gavan, Teofil Vlad si Horia Colibasanu. Fiecare dintre acestia a primit titlul de „Ambasador onorific al orasului Busteni”.
Tot cu acest prilej, Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, a conferit titlul de „Cetatean de onoare al orasului Busteni” lui Zsolt Torok,  printre realizarile caruia se numara Trilogia Alpilor, care cuprinde Peretele Nordic Eiger, Matterhorn si Grandes Jorasses si expeditia Nanga Parbat, in premiera romaneasca. Evenimentul a continuat cu o conferinta extraordinara sustinuta de maestrul Dan Puric, care a avut parte de o surpriza de proportii din partea lui Emanoil Savin. In prezenta publicului din sala Centrului Cultural ”Aurel Stroe”, primarul i-a inmanat actorului titlul de „Cetatean de onoare al orasului Busteni”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger