AcasăRecomandariFug sponsorii de Dinamo. Negoita voia sa semneze cu Nike la carciuma

Fug sponsorii de Dinamo. Negoita voia sa semneze cu Nike la carciuma

FC Dinamo ramane in aceasta vara fara trei dintre sponsorii importanti: Nike, Mitsubishi si Orange. Niciuna dintre aceste companii nu mai doreste sa colaboreze cu gruparea din Stefan cel Mare.

Ionut Negoita dovedeste un amatorism total in a conduce clubul Dinamo

Protocolul nu este punctul forte al noii conduceri dinamoviste, altfel nu ne explicam momentul jenant prin care au fost pusi sa treaca reprezentantii celor trei societati, chemati la discutii pe marginea contractelor de sponsorizare de Ionut Negoita. Fratele primarului Sectorului 3 din Capitala i-a invitat la restaurantul Hotelului RIN pe trimisii companiilor Nike, Mitsubishi si Orange, desi oamenii erau pregatiti pentru negocieri cu actele pe masa si avocatii de fata, nicidecum n-aveau chef de „o gustarica”. „Ce-i asta, semnam contracte la carciuma?”, s-a oripilat unul dintre invitati, moment in care s-a ridicat si-a parasit hotelul, urmat la scurt timp si de ceilalti colegi.

Cel mai probabil, din sezonul viitor, pe echipamentul de joc al „cainilor” va fi trecut doar numele „RIN Hotel”, stabilimentul familiei Negoita.

„A palmat” un camion de apa minerala

Din ordinul lui Ionut Negoita, orice „pachet” sosit pe adresa clubului se duce la RIN Hotel, nimic nu mai trece prin Stefan cel Mare. Inaintea derby-ului cu Steaua, unul dintre sponsori a trimis un camion de apa minerala pentru echipa (jucatori, staff, protocol etc). Incarcatura a fost „sechestrata” la RIN Hotel (a se citi „pusa la vanzare”), iar in cantonamentul formatiei de la Saftica au mai ajuns doar 4 baxuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.074 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger