AcasăSPORTFroch a plecat in Cuba la nunta fratelui

Froch a plecat in Cuba la nunta fratelui

Fratii Froch se simt foarte bine alaturi de consoartele lor

Boxerul britanic Carl Froch, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai, de la Nottingham, si-a permis luxul de a-si lua cateva zile libere pentru a participa la nunta fratelui sau.

Fratii Froch se simt foarte bine alaturi de consoartele lor

Desi are posibilitatea sa puna mana pe centura lui Bute si sa devina din nou campion mondial, Froch pare ca ori nu prea este interesat de gala de la Nottingham, ori se considera intr-atat de bun incat sa-l bata pe pugilistul roman la orice ora din zi si din noapte.

Wayne Froch si Laura McLean sunt impreuna de mai bine de sase ani

Altfel nu se explica de ce, aflat in plin cantonament pentru marele meci, Froch si-a luat aproape o saptamana de vacanta. “Cobra” a plecat de ieri in Cuba, unde la sfarsitul saptamanii va participa la nunta lui Wayne, fratele sau, din postura de cavaler de onoare. Wayne Froch, fratele mai mic al lui Carl, isi va uni destinele cu Laura McLean, intr-o locatie cat se poate de exotica. Froch si-a propus sa se intoarca luni la Nottingham, iar marti sa-si reia antrenamentele, insa pugilistul este recunoscut drept un mare petrecaret,  astfel ca este posibil ca britanicul sa-si revina mai greu din betie. Boxerul va fi insotit la eveniment de Rachael Cordingley, superba sa logodnica.

Bute a intrat in TOP 10 boxeri ai planetei

Bute este campion IBF din octombrie 2007

In numarul pentru luna mai al revistei de specialitate “Ring Magazine”, Lucian Bute este new-entry in clasamentul celor mai buni boxeri indiferent de categorie. Pugilistul roman ocupa locul 10, intrarea sa in top ducand la excluderea marelui Vitali Klitschko, campionul mondial al greilor in versiunea WBC. Bute ramane totusi pe locul secund la supermijlocie, dupa americanul Andre Ward, castigatorul SuperSix. Clasamentul are un nou lider, americanul Floyd Mayweather detronandu-l pe marele sau rival, filipinezul Manny Pacquiao. “Pacman” plateste tribut victoriei cu cantec obtinuta impotriva mexicanului Juan Manuel Marquez, in noiembrie anul trecut.

S-a lansat tricoul oficial al meciului Bute – Froch

Ca orice eveniment de asemenea anvergura si meciul dintre Carl Froch si Lucian Bute beneficiaza de un “tricou oficial”. Acesta a fost lansat miercuri, este de culoare neagra si are imprimat practic afisul meciului cu sloganul “No Easy Way Out”. Tricoul poate fi achizitionat cu 25 de dolari de la clubul Interbox, de care apartine Lucian Bute, persoana de contact, Maryse Lavoratori, putand fi gasita la adresa de mail mlavoratori@interbox.ca.

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger