AcasăRecomandariFRF vrea ASA Tg.Mures campioana!

FRF vrea ASA Tg.Mures campioana!

Deschisa de ultimele rezultate inregistrate de Steaua (doua infrangeri si un egal, in trei partide!), lupta la titlu in Liga 1 va fi transata in favoarea ASA Targu Mures, este convins Dumitru Dragomir.

In viziunea lui Dragomir, ASA Targu Mures este favorizata de FRF in lupta cu Steaua pentru titlu

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu intelege de ce Federatia lui Razvan Burleanu persista in luarea unor decizii gresite, mai ales in cazul Comisiei Centrale de Arbitri. Concret, Dragomir arata cu degetul spre delegarile CCA si da ca exemplu trimiterea „centralului” Istvan Kovacs la un meci de acasa al ASA-ului, cu CSU Craiova, din urma cu doua etape: „Totul pleaca de la FRF. Cum sa-l delegi pe Kovacs la Targu Mures, la partida ASA – CSU Craiova? Trebuie sa fii un om nebun sau sa vrei raul… De cand sunt eu in fotbal, aud numai de greseli de arbitraj. Mai bine sa puna un ecran mare pe fiecare stadion si sa se uite acolo!”. Dragomir comite, insa, o eroare si anume aceea ca Istvan Kovacs a arbitrat la Targu Mures duelul ASA-ului cu Steaua (celebrul meci in care Gabi Muresan l-a desfigurat pe Raul Rusescu), nicidecum pe cel cu gruparea olteana.
Chiar si asa, Dumitru Dragomir stie care este solutie la actuala criza din arbitrajul romanesc: schimbarea conducerii CCA! „Lui Vassaras (n.n. – Kyros Vassaras, presedintele CCA) trebuie sa i se dea repede papucii. Sa-l ai pe Craciunescu si sa-l aduci pe acest Vassaras mi se pare o jignire foarte mare”. Pe de alta parte, „Corleone” este convins ca arbitrii gresesc si pentru ca nu sunt platiti asa cum se cuvine: „Cand eu am marit baremurile, au disparut si arbitrajele proaste. Greseli sunt peste tot, nu doar in fotbal, ci in toate domeniile de activitate”.

Cornel Sfaiter: „Se stiu gradele de rudenie dintre conducatori si arbitri”

Fost membru in Comitetul Executiv al FRF, presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (foto), afirma ca nu mai vrea sa vada delegati la fiecare etapa arbitri care gresesc meci de meci. „Am vazut arbitrajul de la Steaua cu Otelul si chiar nu stiu ce sa cred tinand cont de experienta lui Robert Dumitru. Steaua a fost dezavantajata,  au fost greseli mari. Cei care au votat impotriva arbitrilor straini, acum regreta. Daca as fi la Comisia Centrala de Arbitri, as analiza toate conexiunile astea. Sa nu mai existe suspiciuni. De ce a fost Kovacs la Tg. Mures – Steaua? In fotbal, se stiu conexiunile pe care le are fiecare conducator, gradele de rudenie dintre conducatori si arbitri!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger