Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » FRF nu-l demite pe Vassaras

FRF nu-l demite pe Vassaras

Autor:

Patronii din Liga 1 pot sta linistiti: conducerea Federatiei Romane de Fotbal promite sa analizeze cu mare atentie activitatea arbitrilor „din primele trei esaloane”. De la liga a patra in jos nu se fac controale… decat medicale!

 

chivorchian mare FRF nu l demite pe Vassaras

Chivorchian il apara cu toate puterile pe grecul Vassaras

In calitate de secretar general al FRF, Gheorghe Chivorchian da asigurari ca forul pe care-l conduce este extrem de atent la prestatiile arbitrilor. Totusi, analiza de la finalul sezonului va fi facuta la solicitarea presedintelui FC Steaua, fostul „asistent” Valeriu Argaseala. “A fost o propunere pertinenta a domnului Argaseala legata de arbitraje. Urmeaza ca la finalul campionatului sa facem o analiza a tot ceea ce s-a intamplat la Comisia Centrala a Arbitrilor in editia 2014-2015. Iar pana saptamana viitoare, conducerea FRF va avea o intalnire cu reprezentantii CCA, vizavi de anumite lucruri semnalate la toate esaloanele. In urma concluziilor pe care le vom trage, conducerea FRF va lua o decizie pe care o va supune aprobarii Comitetului Exexutiv”.

vassaras FRF nu l demite pe Vassaras

Kyros Vassaras

Intrebat daca sunt sanse ca grecul Kyros Vassaras, seful CCA, sa fie destituit, Chivorchian a raspuns: „Toata lumea vorbeste de Vassaras. Fireste, el este presedintele CCA, dar eu vorbesc despre CCA, pentru ca este o comisie care ia decizii, nu numai Vassaras. Stim foarte bine ca domnul Vassaras nu a venit cu arbitrii din Grecia si i-a implementat in fotbalul romanesc. Dansul a mostenit acesti arbitri”.

 

 
loading...
loading...


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-06-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!