AcasăSPORTFRF nu-l demite pe Vassaras

FRF nu-l demite pe Vassaras

Chivorchian il apara cu toate puterile pe grecul Vassaras

Patronii din Liga 1 pot sta linistiti: conducerea Federatiei Romane de Fotbal promite sa analizeze cu mare atentie activitatea arbitrilor „din primele trei esaloane”. De la liga a patra in jos nu se fac controale… decat medicale!

Chivorchian il apara cu toate puterile pe grecul Vassaras

In calitate de secretar general al FRF, Gheorghe Chivorchian da asigurari ca forul pe care-l conduce este extrem de atent la prestatiile arbitrilor. Totusi, analiza de la finalul sezonului va fi facuta la solicitarea presedintelui FC Steaua, fostul „asistent” Valeriu Argaseala. „A fost o propunere pertinenta a domnului Argaseala legata de arbitraje. Urmeaza ca la finalul campionatului sa facem o analiza a tot ceea ce s-a intamplat la Comisia Centrala a Arbitrilor in editia 2014-2015. Iar pana saptamana viitoare, conducerea FRF va avea o intalnire cu reprezentantii CCA, vizavi de anumite lucruri semnalate la toate esaloanele. In urma concluziilor pe care le vom trage, conducerea FRF va lua o decizie pe care o va supune aprobarii Comitetului Exexutiv”.

Kyros Vassaras

Intrebat daca sunt sanse ca grecul Kyros Vassaras, seful CCA, sa fie destituit, Chivorchian a raspuns: „Toata lumea vorbeste de Vassaras. Fireste, el este presedintele CCA, dar eu vorbesc despre CCA, pentru ca este o comisie care ia decizii, nu numai Vassaras. Stim foarte bine ca domnul Vassaras nu a venit cu arbitrii din Grecia si i-a implementat in fotbalul romanesc. Dansul a mostenit acesti arbitri”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger