AcasăSPORTFRF jongleaza cu regulamentul pentru FCSB

FRF jongleaza cu regulamentul pentru FCSB

Steaua lui Gigi Becali nu a pierdut in instanta numai dreptul de folosinta a numelui si emblemei, ci si dreptul de a mai evolua in actuala editie de campionat!

Chiar daca este o chestiune cat se poate de grava, Federatia lui Razvan Burleanu a gasit o rezolvare tipic romaneasca. S-a interpretat regulamentul astfel incat Steaua sa poata duce la bun sfarsit acest sezon. Departamentul Juridic din cadrul FRF a lamurit cum stau lucrurile: „Indiferent de modificarile de sigla, nume sau culori pentru Steaua Bucuresti, clubul nu risca īn niciun moment excluderea sau neprogramarea īn competitii. Este evident ca o astfel de modificare ar fi deteminata de necesitatea respectarii unei decizii de instanta si nu ar putea fi considerata sub nicio forma o abatere de la regulamente”.

Regulamentul stipuleaza ca Steaua nu poate deveni FCSB inainte de finalul sezonului in curs

Totusi, articolul 2 – „Schimbarea denumirii cluburilor” – stipuleaza clar conditiile in care se poate face trecerea de la Steaua la …FCSB: „Cluburile pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figureaza ca membri afiliati numai in perioada dintre doua editii ale campionatului”.

author avatar
National
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger