AcasăSPORTFratii Klitschko isi iau 15 milioane de euro de la RTL

Fratii Klitschko isi iau 15 milioane de euro de la RTL

Pe final de cariera, fratii Klitschko inca scot bani buni din box

Toata lumea le canta prohodul, dar fratii Vladimir si Vitali Klitschko nu vor, pur si simplu, sa renunte la box, cei doi campioni ai categoriei grea semnand un contract pentru cinci meciuri cu postul de televiziune RTL.

Pe final de cariera, fratii Klitschko inca scot bani buni din box

Nemtii de la RTL au pus la bataie 15 milioane de euro pentru a avea dreptul de a transmite cinci meciuri in care sa fie implicat unul dintre fratii Klitschko, indiferent ca este Vladimir sau Vitali. Contractul va intra in vigoare odata cu duelul pe care Vladimir, cel mai tanar dintre fratii Klitschko, il va da pe 10 noiembrie, la Hamburg, impotriva polonezului Mariusz Wach.

Vladimir Klitschko isi va pune in joc, cu aceasta ocazie, cele cinci centuri de campion mondial al greilor pe care le detine (WBA, IBF, WBO, IBO si The Ring). Exista posibilitatea ca toate cele cinci meciuri contractate de RTL sa-l aiba in prim plan pe Vladimir in conditiile in care Vitali asteapta rezultatele finale ale alegerilor parlamentare ce au avut loc in Ucraina duminica trecuta pentru a vedea daca renunta sau nu la cariera de boxer in daune celei de om politic.

author avatar
Cristi Ionita
1.145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger