AcasăSPORTFratii Bryan, „ucisi” de romanul Mergea!

Fratii Bryan, „ucisi” de romanul Mergea!

Fratii Bryan, speriati de „tavalugul” Florin Mergea

Considerata una dintre cele mai mari surprize din istoria intrecerilor de dublu la Australian Open, victoria perechii Florin Mergea/ Dominic Inglot in fata fratilor Bob si Mike Bryan i-a socat pe fanii tenisului.

Florin Mergea

Sa joci impotriva celor doi campioni americani nu poate fi mai bine descris decat a facut-o Mergea (30 de ani, impliniti ieri!), la finalul meciului: „Sa-i bati pe fratii Bryan pe un stadion atat de mare ca Hisense Arena, in fata unui public numeros… nu se poate mai bine de atat! Spectatorii au fost fantastici”. La randul lui, Inglot este de parere ca „fratii Bryan sunt ultimii adversari pe care ti-i doresti pe tablou. Chiar nu vrei sa joci impotriva lor! Categoric ca respecti toti adversarii, dar, cand se trage tabloul, daca nu ai perechea fratilor Bryan pe partea ta, exclami «ce usurare!». Cand intri pe teren, crainicul enumera toate titlurile lor, ceea ce este chiar intimidant!”.

Fratii Bryan, speriati de „tavalugul” Florin Mergea

Si, totusi, in fata acestui „Bau-bau”, Mergea si Inglot au luptat ca niciodata pentru fiecare punct; dupa un prim 7-6 a urmat descatusarea din setul doi, adjudecat destul de lejer, cu 6-3, gratie unui serviciu extraordinar (4 asi), dar mai ales a jocului pe linia de fund practicat de Florin Mergea.
Dupa partidele de luni, Romania este sigura ca va avea un reprezentant in semifinalele probei de dublu masculin. Asta fiindca perechea Mergea/ Inglot va da peste Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in sferturile de finala!

Partener cu Inglot „din intamplare”

Britanicul Dominic Inglot a povestit pentru „The Guardian” cum a ajuns sa joace cu romanul Florin Mergea. Din pura intamplare, reiese din cele spuse de Inglot: „Am vrut sa joc la dublu cu portughezul Joao Sousa, asa ca l-am sunat pe Florin si l-am intrebat daca are numarul lui. «Nu mai deranjat, dar acum trebuie sa ma duc sa joc un meci», mi-a spus el. Florin a pierdut meciul ala, s-a intors si mi-a zis «hai sa jucam impreuna». Tipul asta chiar are factorul X!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger