AcasăSPORTFratele handbalistei Oana Manea iubeste sexul tare

Fratele handbalistei Oana Manea iubeste sexul tare

Costinel adora sa pozeze in ipostaze incitante

Il cheama Costinel si simte fluturasi in stomac atunci cand este alintat „pasarica de bombonic”. Coechipierele Oanei de la Oltchim il vad pe fratele Oanei un excelent confident.

Costinel adora sa pozeze in ipostaze incitante

Pastrat cu strasnicie ani la rand, secretul Oanei Manea a fost dezvaluit, ieri, de „Secret Life”: handbalista campioanei Oltchim Ramnicu Valcea are un frate gay! Costinel Manea (30 de ani) este stilist intr-un salon de lux din Capitala si nelipsit de la prezentarile de moda, acolo unde fetele intrate pe mana lui sunt transformate in „zane”, inainte de a defila pe catwalk. Desi petrece mult timp printre reprezentantele sexului slab, apropiatii lui Costinel Manea sustin ca acesta este interesat doar de problemele fetelor, nicidecum de formele lor.

Oana este jucatoare de baza la Oltchim

„Fratele pivotului de la Oltchim face furori in randul barbatilor, isi innebuneste admiratorii cu fotografii in ipostaze sexy”, scrie „STL”. De altfel, comentariile primite la poze de la masculi intaratati sunt edificatoare: „Frumos si sexy, ca de obicei”, „Pup, dragoste mica!”, „‘te’n pasarica de bombonic ce esti!”, „Iti dau bastonul… Promotie 2 in 1… De fapt, TOT in unul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger