AcasăSPORTFranta, in mare forma, Elvetia e la pamant

Franta, in mare forma, Elvetia e la pamant

Franta demonstreaza ca ramane o forta a fotbalului

Selectionatele Frantei si Albaniei, doua dintre adversarele Romaniei la Euro 2016, au castigat meciurile amicale sustinute marti seara, in timp ce Elvetia, cealalta echipa din Grupa A, a pierdut pe teren propriu.

Franta demonstreaza ca ramane o forta a fotbalului

Franta este gazda turneului final al C.E., iar in meciul de deschidere va intalni chiar reprezentativa Romaniei. Pe „Stade de France”, trupa lui Didier Deschamps a surclasat Rusia, scor 4-2. Ngolo Kanté, la a doua lui selectie, a deschis scorul (m in.8), iar Andre-Pierre Gignac (min.38), Dimitri Payet (min.64) si Kingsley Coman (min.76) au marcat celelalte goluri. Pentru Rusia au punctat Aleksandr Kokorin (min.56) si Iuri Jirkov (min.73). De remarcat ca „Les Bleus” are sapte victorii in ultimele opt partide!
Intr-o alta partida, la Zurich, Elvetia a cedat cu Bosnia-Hertegovina – 0-2, goluri marcate de Edin Dzeko (muin.14) si Miralem Pjanic (min.57). Elvetia a pierdut si „amicalul” de vineri, 0-1 in Irlanda. La meciul cu Bosnia a lipsit vedeta Shaqiri, accidentata la o coapsa, fapt pentru care gazdele au avut mari probleme la constructie si si-au creat cu greutate ocazii de gol.
Deloc surprinzator, Albania a castigat in Luxemburg, cu 2-0, goluri semnate de Armando Sadiku (min.63) si Sokol Cikalleshi (min.75).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger