AcasăSPORTFotbalistul Gennaro Gattuso candideaza din partea PdL!

Fotbalistul Gennaro Gattuso candideaza din partea PdL!

Gattuso vrea sa dea tricoul de fotbalist pe fotoliul de politician

Dupa 13 ani in tricoul lui AC Milan, Gennaro Gattuso vrea sa intre in politica, calabrezul fiind unul dintre candidati la Camera Deputatilor din partea PdL, partidul condus de Silvio Berlusconi.

Gattuso vrea sa dea tricoul de fotbalist pe fotoliul de politician

Desi nu si-a agatat ghetele in cui (fiind legitimat la gruparea elvetiana FC Sion), Gennaro Gattuso s-a decis: va candida pentru un mandat la Camera Deputatilor din partea „Il Popolo della Libertà”, formatiune politica de centru-dreapta prezidata de Silvio Berlusconi.

Jucatorul in varsta de 35 de ani, impliniti chiar astazi, va intra in lupta politica in provincia natala, Calabria. Gattuso a fost campion mondial cu nationala Italiei, in 2006, detinator al Ligii Campionilor in 2003 si 2007 si campion in Serie A in 2004 si 2011 cu AC Milan. Fostul international italian este casatorit cu Monica Romano, cu care are doi copii, Gabriella (9 ani) si Francesco (6 ani). Gennaro Gattuso nu este recunoscut ca un afacerist, singura investitie a acestuia fiind un magazin in care se comercializeaza peste, deschis in orasul in care locuieste de opt ani, Varese (55 de km de Milano). Alegerile generale in Italia, pentru cele 630 de mandate pentru Camera Deputatilor si 315 de fotolii de senatori, vor avea loc la sfarsitul lunii februarie.

author avatar
Sebastian Stan
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger