AcasăSPORTFotbalistul Forlan, a treia bunaciune dupa Zaira

Fotbalistul Forlan, a treia bunaciune dupa Zaira

Diego nu o scapa din ochi pe Raffaella

Atacantul uruguayan Diego Forlan are zilele numarate la Inter Milano, Massimo Moratti fiind nemultumit de randamentul acestuia, doua goluri in 14 meciuri jucate de cand a venit de la Atletico Madrid, in vara anului trecut.

Diego nu o scapa din ochi pe Raffaella

Diego Forlan (33 de ani) a fost sarit din schema de antrenorul Andrea Stramaccioni pentru meciul de ieri, de la Udine, insa uruguayanului nici ca-i pasa.

Frumoasa italianca face senzatie cu fiecare pictorial

Acestuia ii sta gandul numai la noua sa iubita, foto-modelul Raffaella Modugno (22 de ani), a treia „bunaciune” de la ruperea logodnei cu Zaira Nara. Raffaella a fost descalificata la editia de anul trecut a Miss Italia din cauza unor poze cu ea dezbracata. Atacantul sud-american, care este curtat insistent de mai multe cluburi din Rusia si China, s-a despartit anul trecut de logodnica Zaira Nara. S-a zvonit atunci ca aceasta l-ar fi surprins pe Forlan in pat cu un barbat. Parca pentru a face in ciuda gurilor rele, uruguayanul s-a afisat in ultimele luni la bratul unor femei superbe precum Victoria Saravia sau Cecilia Capriotti. Raffaella Modugno e a treia!

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger