AcasăSPORTFotbalistii rusi au tras pe nas amoniac

Fotbalistii rusi au tras pe nas amoniac

Au zburat pe teren, dar au fost trimisi acasa de Croatia

Primiti ca niste eroi  de presedintele Putin la Moscova, jucatorii nationalei Rusiei sunt acum acuzati ca au inspirat amoniac inaintea meciurilor de la Cupa Mondiala pentru a-si imbunatati performantele.

Au zburat pe teren dar au fost trimisi acasa de Croatia

Publicatia germana Süddeutsche Zeitung titreaza ca Federatia Rusa de Fotbal a confirmat ca unul dintre jucatorii antrenati de Stanislav Cercesov a inspirat amoniac impregnat intr-o bucata de bumbac inainte de a intra pe teren, la meciul cu Spania. Bild comenteaza o fotografie in care mijlocasul Alexandr Golovin tinea mana la nas, sugerand ca intreaga echipa rusa a folosit amoniac si inaintea partidei cu Croatia, din sferturile CM. Federatia  Rusa a reactionat ca si cand ar fi fost vorba de un produs banal, precum samponul, scriu jurnalistii germani. Oficialii rusi au precizat ca amoniacul nu este o substanta interzisa, ajuta la stimularea respiratiei si stimularea circulatiei oxigenului in sange.  Chiar  daca jucatorii “Sbornaia” au fugit mai mult decat ceilalti, amoniacul nu i-a ajutat, au fost eliminati de Croatia in sferturi, dupa loviturile de departajare.

El e jucatorul care a fugit cel mai mult la Mondial

Zobnin, 24 ani, de la Spartak Moscova, a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori ai Rusiei din punct de vedere defensiv.

Cu o medie de 12,4 km pe meci, mijlocasul rus Roman Zobmin este fotbalistul care a alergat cel mai mult la partidele Cupei Mondiale. In cinci partide disputate, Zobnin a alergat 62 km in cinci partide complete, inclusiv prelungirile cu Spania si Croatia, adica un total de 510 minute in faza grupelor, optimi si sferturi. Zobmin, in varsta de 24 de ani, joaca la Spartak Moscova si a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori defensivi din nationala Rusiei.

author avatar
Bogdan Borcea
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger