AcasăSPORTFotbalistii "Generatiei de Aur" s-au reunit pentru a-l conduce pe Daniel Prodan...

Fotbalistii „Generatiei de Aur” s-au reunit pentru a-l conduce pe Daniel Prodan pe ultimul sau drum

O zi grea, despre care se poate vorbi doar folosind cuvinte ca durere, tristete si regrete in sufletele celor care l-au cunoscut si apreciat pe Daniel Prodan.

O mare de oameni imbracati in negru, cu ochii in lacrimi si gandul zburand catre momente petrecute alaturi de Daniel Prodan, fie intr-un cadru familial, fie de la antrenamente sau de pe terenul de fotbal, dar si foarte multe coroane si buchete de flori de toamna. Sunt cadre de la ceremonia desfasurata in memoria fostului sportiv, „Didi”, cum ii spuneau apropiatii. Un om bun, sincer, zambitor si mereu pus pe glume, dupa cum l-au descris cei care l-au cunoscut sau macar intalnit de cateva ori pe fostul purtator al tricoului cu numarul 3 al Nationalei.

Pe langa sotia si cei doi copii ai fostului sportiv, la ceremonia de inmormantare, care a avut loc sambata dupa pranz, in Pipera, au fost prezenti si cunoscutii lui Prodan, fostii sai colegi de la Nationala, din cea mai buna perioada a tricolorilor, asa-numita „Generatie de Aur”, cateva zeci de suporteri ros-albastri, precum si oameni simpli, care l-au urmarit jucand pe fostul stelist.

Printre oamenii de fotbal care au tinut sa il conduca pe ultimul sau drum, cel fara de intoarcere, pe Daniel Prodan au fost fostii colegi de la Nationala – Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu-, legenda Stelei Marius Lacatus, Cosmin Contra, Basarab Panduru, Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf, dar si fostii presedinti ai Federatiei si, respectiv Ligii Profesioniste, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. De altfel, o parte dintre acestia au fost prezenti si deunazi, la Arena Nationala, in orele in care sicriul lui Prodan a fost depus la acest stadion, pentru ca toti cei care au dorit sa ii aduca un ultim omagiu sa poata ajunge sa se reculeaga la capataiul celui alintat de apropiati „Tatuca”.

Multi nu pot realiza inca faptul ca Prodan s-a stins fulgerator, miercuri seara, in propria locuinta, unde se afla alaturi de sotie si baiat, dupa ce a suferit un infarct. Fostul fotbalist avea doar 44 de ani.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger