Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Fotbalistii din intreaga lume, avertizati despre smenurile din Romania

Fotbalistii din intreaga lume, avertizati despre smenurile din Romania

Autor:

Sindicatul international al fotbalistilor, FIFPro, avertizeaza jucatorii din toata lumea in legatura cu riscurile la care se expun atunci cand semneaza cu un club din Romania. Cica, 75 la suta dintre jucatorii legitimati in Romania se confrunta cu intarzieri salariale.

 

dinamo viitorul play out 009 Fotbalistii din intreaga lume, avertizati despre smenurile din Romania

Cluburile românesti le oferă jucătorilor primul salariu sau prima de instalare, apoi uită să mai deschidă casieria

„Situatia se inrautateste de la an la an. In 2015, existau 257 de cazuri care ajunsesera la comisii. Numarul litigiilor a crescut la 287 in 2016. Este frustrant. Nu mai avem timp sa ne concentram pe programe dedicate educatiei si sanatatii, pentru ca ne ocupam numai de plangerile jucatorilor pe tema problemelor salariale. Sunt cluburi care nu pot plati salariile promise. Le achita fotbalistilor primul salariu sau prima de instalare, apoi nu le mai dau niciun ban”, a declarat Emilian Hulubei, presedintele sindicatului fotbalistilor din Romania, AFAN. Mai multi jucatori olandezi s-au plans de tratamentul din Romania, unul dintre ei sustinand ca a primit doar 400 de euro din cateva sute de mii de euro. „Cluburile din Romania au creat un sistem economic prin care sa insele jucatorii. Acest comportament este antisocial, indecedent si total inacceptabil”, a declarat Louis Everard, directorul Uniunii Fotbalistilor din Olanda si membru al conducerii FIFPro. De asemenea, a fost evidentiata si lipsa sponsorilor, dar si a fanilor de pe stadioane, audienta medie din acest sezon fiind de 2.700 de spectatori pe meci.


1 Comentariu la Fotbalistii din intreaga lume, avertizati despre smenurile din Romania

  1. Dana

    Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: dana_tweety2002@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!