AcasăSPORTFotbalist baut provoaca un accident cumplit la benzinarie - VIDEO

Fotbalist baut provoaca un accident cumplit la benzinarie – VIDEO

Un cunoscut fotbalist din campionatul international s-au urcat baut la volan si a facut prapad in cale. Jonathan Legear a intrat cu masina in magazinul unei benzinarii, a ranit un om si a lasat in urma pagube de sute de mii de euro!

Masina condusa de fotbalistul Jonathan Legear a facut prapad intr-o benzinarie (foto: captura video)

Mijlocasul belgian Jonathan Legear, jucatorul echipei Terek Groznii din Rusia, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor. Dar nu cu vreun gol spectaculos, ci cu o patanie pentru care va avea serios de plata. Fotbalistul in varsta de 25 de ani a condus baut si a intrat cu masina, in mare viteza, direct prin vitrina unei benzinarii din Tongeren.

Legear a pierdut controlul autoturismului si a navalit, pur si simplu, prin geamul magazinului.  A lovit un om aflat in acel moment la cumparaturi. Din fericire, dupa cum se vede din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, alti oameni aflati la acel moment in interiorul spatiului comercial au scapat ca prin minune.

Pana ca Jonathan Legear sa apese frana, bolidul sau a distrus tot ce a gasit in cale – standuri cu bauturi, mancare si alte produse. Pagubele in urma accidentului provocat de fotbalistul belgian s-au ridicat la circa 300.000 de euro.

[youtube]F3bg-0SyU20[/youtube]

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger