AcasăSPORTFotbal: Tottenham - Bolton, intrerupt dupa ce Muamba a suferit un atac...

Fotbal: Tottenham – Bolton, intrerupt dupa ce Muamba a suferit un atac de cord pe teren

Meciul dintre Tottenham Hotspur si Bolton Wanderers, din sferturile de finala ale Cupei Angliei, a fost intrerupt in minutul 41, dupa ce Fabrice Muamba, mijlocasul oaspetilor, s-a prabusit ca secerat pe gazon.

Cu cateva minute inainte de pauza, la scorul de 1-1, fotbalistul englez de origine congoleza a suferit un atac de cord si s-a prabusit din senin pe gazon. Staff-urile medicale ale celor doua echipe au intervenit prompt, iar medicii de pe ambulanta i-au acordat primul ajutor inainte ca Muamba sa fie transporat la spital in stare grava.

Medicii au incercat aproximativ un sfert de ora sa-l resusciteze pe jucator, Muamba cazand pe teren intr-o zona in care nu se afla niciun alt adversar sau coechipier. Jucatorul de 23 de ani, crescut de Arsenal si care are selectii la mai toate nationalele Angliei, a fost insotit in ambulanta care l-a transportat la spital de managerul Owen Coyle si capitanul Kevin Davies.

Wayne Rooney, Jack Wilshere, Justin Hoyte si Gordon Taylor, presedintele Federatiei Engleze, sunt doar cativa dintre cei care au trimis mesaje de incurajare pentru tanarul fotbalist.

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger