AcasăSPORTFotbal: Romania - Ungaria 3-0 si "tricolorii" sunt aproape de barajul pentru...

Fotbal: Romania – Ungaria 3-0 si „tricolorii” sunt aproape de barajul pentru Mondiale (VIDEO)

Nationala de fotbal a Romaniei are mari sanse sa se califice la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor, dupa ce s-a impus vineri, cu 3-0, impotriva echipei similare a Ungariei.

Pusi in garda de meciul tur, cand au obtinut cu greu un egal la Budapesta, elevii lui Victor Piturca, incurajati de 48.000 de spectatori frenetici, au facut senzatie pe National Arena si s-au impus la scor, dupa un meci pe care l-au dominat in totalitate.

Show-ul a inceput inca din minutul 2. Marica a profitat de o greseala a unui fundas advers, a interceptat balonul la 40 de metri de poarta adversa, a sprintat si l-a executat pe Adam Bogdan cu un sut la colt.

Dupa cateva minute de acalmie, „tricolorii” au lovit din nou, in minutul 31, prin Mihai Pintilii. Inchizatorul Stelei a facut 2-0 cu un sut fabulos, de la 25 de metri, mingea ducandu-se exact in vinclul portii adverse.

Romania a zburdat pe teren si in partea a doua a jocului, cand elevii lui Victor Piturca, profitand de masivitatea fundasilor adversi, si-au creat ocazie dupa ocazie. Mai intai Bogdan Stancu a sutat direct in Adam Bogdan, dupa o faza trasa la indigo cu cea din care Marica deschisese scorul.

Apoi, Adi Popa a scapat si el singur spre poarta adversa, a incercat sa-l fenteze pe Adam Bogdan, a sutat din unghi si portarul maghiarilor a reusit sa respinga cu un efect formidabila.

Pana la urma s-a facut 3-0 in minutul 88, Cristi Tanase inscriind cu un sut la colt, dupa o actiune de toata frumusetea in care s-a distrat cu fundasii maghiari.

Romania – Ungaria s-a incheiat 3-0, iar formatia noastra urca pe locul 2 in clasamentul D, la cinci puncte de liderul Olanda. Pentru elevii lui Victor Piturca urmeaza cel putin un meci la fel de important cu Turcia, marti seara, de la ora 21.00, pe National Arena

[youtube]OAcYf7qGbnA[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
888 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger