AcasăSPORTFotbal: Romania - Turcia 0-2. Lasati-ne sa ne pregatim de Euro 2016!...

Fotbal: Romania – Turcia 0-2. Lasati-ne sa ne pregatim de Euro 2016! (VIDEO)

Incurajati de victoria categorica obtinuta impotriva Ungariei, cu 3-0, „tricolorii” au fost readusi cu picioarele pe pamant de o echipa a Turciei din randurile careia straluceste super-starul Burak Yilmaz.

Decisi sa-si vanda scump pielea la Bucuresti, turcii au inceput in forta si Burak Yilmaz a ratat o ocazie uriasa inca din minutul 10. Atacantul Galatei a profitat de o eroare uriasa a lui Chiriches, a scapat singur cu Tatarusanu, a sutat spre coltul lung si goalkeeperul Stelei a blocat in extremis.

Cristi Tanase putea sa dea o alta nuanta partidei, in minutul 15, dar lobul sau de la 20 de metri, din lateral stanga, a lovit transversala.

In loc de 1-0 s-a facut 0-1 in minutul 22. Turcii au centrat de pe stanga, Burak Yilmaz s-a inaltat excelent, dintre Chiriches si Goian, si l-a executat pe Tatarusanu cu o superba lovitura cu capul. Oaspetii puteau face chiar 2-0 inainte de pauza, dar sutul lui Selcuk Inan a sters praful de pe transversala portii aparate de Tatarusanu.

[youtube]Kzqqz_d6m-k[/youtube]

Repriza a doua a inceput precum prima, Tatarusanu opunandu-se la un sut al lui Umut Bulut. Romania a avut o noua bara, in minutul 68, Adi Popa sutand in bara din stanga a portii aparate de Volkan Demirel.

Ca si in finalul primului act, spre sfarsitul partidei, Goian a ratat o ocazie uriasa, trimitand cu capul direct in bratele lui Volkan Demirel, in timp ce Erdinc a facut 2-0 pentru Turcia in prelungiri.

Romania – Turcia s-a incheiat 0-2 si formatia noastra mai are doar sanse matematice la calificarea la baraj, trupa lui Victor Piturca fiind depasit in clasament atat de Ungaria, cat si de Turcia, cu numai doua etape inainte de finalul campaniei.

[youtube]0NVrBbnJakk[/youtube]

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger