AcasăSPORTFotbal: Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Fotbal: Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Rapid este prima echipa calificata in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce giulestenii s-au impus, cu 3-2, impotriva lui FC Vaslui, pe teren propriu, in mansa a doua a semifinalelor . In tur, la Vaslui, Rapid se impusese, cu 1-0.

In fata a peste 2.000 de femei si copii, semifinala din Giulesti a inceput intr-un ritm ametitor, Nicolae Grigore reusind sa deschida scorul in secunda 14.

Inchizatorul giulestenilor a profitat de o gafa uriasa a lui Anderson, a scapat singur cu Borjan si l-a executat fara probleme pe goalkeeperul canadian.

Dupa numai cinci minute, Wesley a profitat de o greseala a lui Deac si a restabilit egalitatea.

Vasluienii au continuat sa aiba initiativa si acelasi Wesley a facut 2-1 pentru oaspeti in minutul 47, cand a punctat cu o reluare cu capul din apropiere.

Alexa a restabilit egalitatea in minutul 64, mijlocasul Rapidului marcand cu un sut fabulos, de la 18 metri, direct in vinclul portii aparate de Borjan.

Oaspetii puteau da lovitura pe final, dar Wesley, Temwanjera si Ndoye s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Dani Coman.

Ce n-au reusit vasluienii, au reusit giulestenii, Roman marcand golul de 3-2 in minutul 89, dupa o grava eroare a lui Borjan. Goalkeeperul canadian a iesit aiurea la 14 metri, s-a incurcat cu Paito si Roman a indeplinit o simpla formalitate.

Spiritele s-au incins pe final, cand brazilianul Adailton a fost eliminat si a parasit cu greu terenul, dupa ce a fost la un pas sa-i la bataie pe doi dintre arbitrii.

Rapid va da piept in finala cu invingatoarea dintre Dinamo si Gaz Metan Medias. Dinamo s-a impus acasa, cu 1-0, iar returul are loc joi seara.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger