AcasăSPORTFotbal: Rapid - Dinamo este finala Cupei Romaniei

Fotbal: Rapid – Dinamo este finala Cupei Romaniei

Dinamo Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, desi a pierdut, cu 1-2, returul semifinalei cu Gaz Metan Medias. Dinamovistii se impusesera, cu 1-0, pe teren propriu si s-au calificat gratie golului marcat in deplasare.

Cu un nou antrenor pe banca, Dario Bonetti, Dinamo a inceput greu meciul de la Medias si gazdele au trecut pe langa deschiderea scorului inca din minutul 6. Bawab a cazut in careul advers, dupa un duel cu Dragos Grigore, s-a acordat penalty pentru medieseni, dar acelasi Bawab s-a facut de ras, executia sa, o incercare de scarita, ducandu-se mult peste transversala portii aparate de Balgradean.

Uriasul Markovic a deschis scorul in minutul 9, cu o superba lovitura cu capul, insa Dinamo a egalat in minutul 58, Dorel Stoica punctand cu o reluare din apropiere, dupa ce Plesca a respins lovitura cu capul a lui Scarlatache.

Dan Roman, de la gazde, si Tucudean, de la oaspeti, au trecut pe rand pe langa golul victorie, care a fost reusit in cele din urma de Issa Ba, inchizatorul mediesenilor punctand cu o reluare spectaculoasa in minutul 80.

Desi s-a impus, cu 2-1, Gaz Metan Medias rateaza calificarea in finala, din cauza golului primit acasa, Dinamo urmand sa dea piept in ultimul act al competitiei cu marea rivala Rapid.

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger