AcasăSPORTFostul fotbalist slovac Marek Spilar s-a sinucis la doar 38 de ani

Fostul fotbalist slovac Marek Spilar s-a sinucis la doar 38 de ani

Considerat unul dintre cei mai buni fundasi slovaci din istorie, Marek Spilar si-a pus capat zilelor la numai 38 de ani, cel mai probabil din cauza unor probleme in dragoste.

Dublu campion al Belgiei, cu FC Bruges, Spilar se retrasese din cariera fotbalistica in 2007 si se stabilise in Presov, un oras cu circa 90.000 de locuitori. Duminica seara, Spilar a decis sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat de la etajul al cincilea al cladirii in care locuia.

Medicii au sosit de urgenta la fata locului, dar nu au mai putut decat sa constate decesul fostului mare fotbalist. Spilar a jucat pentru mai multe echipe din Cehia si Slovacia, a petrecut patru ani la FC Bruges, 2002-2006, si s-a retras din activitate dupa o scurta perioada petrecuta in Japonia, unde a jucat 24 de meciuri la Nagoya Grampus Eight.

Spilar a jucat 30 de meciuri la echipa nationala a Slovaciei si a avut numeroase aparitii in UEFA Champions League, jucand impotriva unor atacanti de top precum Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet sau Roy Makaay.

author avatar
Cristi Ionita
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger