AcasăSPORTFostii colegi, dar si fanii i-au adus un ultim omagiu lui Daniel...

Fostii colegi, dar si fanii i-au adus un ultim omagiu lui Daniel Prodan, la Arena Nationala (VIDEO)

Fostii colegi din "Generatia de Aur" poarta sicriul lui Prodan (foto: digisport.ro)

Sunt greu de ales cuvintele care sa descrie socul si durerea resimtite atat de familia lui Daniel Prodan, cat si de colegii de breasla, multi dintre ei din randul „Generatiei de Aur”, de cunoscutii celui alintat „Tatuca”,dar si de suporterii „sportului rege”.

Fostii colegi din "Generatia de Aur" poarta sicriul lui Prodan (foto: digisport.ro)

UPDATE: Au venit sa-i aduca un ultim omagiu lui Daniel Prodan si jucatorii echipei Concordia Chiajna.

UPDATE: La stadionul in incinta caruia a fost depus sicriul lui Prodan au ajuns atat fanii echipei Steaua, club la care a evoluat regretatul stoper, dupa ce anterior reprezentantii din Ghencea au adus o coroana cu flori rosii si albastre, de care era agatat un tricou cu numele lui Daniel Prodan.

UPDATE: „Un om care n-a facut rau nimenui, merita o soarta mai buna”, a declarat Marius Lacatus, vizibil afectat de decesul lui Prodan.

Si Ioan Andone, actualul antrenor al echipei Dinamo Bucuresti, a ajuns la Arena Nationala, cu o coroana de flori. „El a fost un om care a pus la suflet tot”, a conchis tehnicianul din Stefan cel Mare, referindu-se la Daniel Prodan.

La randul sau, Vladoiu a declarat ca nu ii vine sa creada ca Prodan s-a stins la doar 44 de ani „Pentru mine a fost un soc, inca nu mi-am revenit”, a declarat fostul atacant, ex-stelistul adaugand ca „este o zi trista pentru fotbalul romanesc”

Multi dintre ei au trecut deja pe la capataiul fostului sportiv, plecat fulgerator dintre cei vii miercuri seara, la doar 44 de ani, rapus de un infarct nemilos. Altii, pot veni, pana vineri la ora 18, la Arena Nationala, cu un ultim gand indreptat catre Daniel „Didi” Prodan, fundasul Nationalei, care a imbracat de peste 50 de ori echipamentul cu emblema Romaniei, jucator care, de-a lungul carierei, a jucat si la Steaua, dar si la Atletico Madrid.

Sicriul fostului fotbalist – purtat de fostii colegi Gica Popescu, Anton Dobos, Belodedici, Panduru, Stelea, Viorel Moldovan si Adrian Ilie – a fost depus, inca de la primele ore ale zilei, in zona VIP a celui mai mare stadion din Romania, tocmai pentru ca toti cei care l-au cunoscut, admirat si respectat pe Prodan sa poata veni sa-i aduca un ultim omagiu, o floare si o lumanare la catafalc. La stadion au mai ajuns, printre altii, si fostul coleg Jean Vladoiu, dar si una dintre legendele clubului din Ghencea, Marius Lacatus, precum si Viorel Paunescu, Mihai Stoica si Valeriu Argaseala.

Daniel Prodan va fi condus pe ultimul sau drum sambata, urmand sa fie inmormantat in cimitirul din Pipera.

author avatar
Cristina Stefan
532 afisari

1 COMENTARIU

  1. Didi se odihneste si va invia la timpul fixat, dar sa va faceti griji pentru cei care sunt in viata si apuca judecata lui Dumnezeu. Coruptii sa se ingrozeasca, nu cei buni si drepti. Apocalipsa 6: 10, 11

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger