AcasăSPORTFost fotbalist la Arsenal si FC Liverpool, Pennant si-a taiat urechile ca...

Fost fotbalist la Arsenal si FC Liverpool, Pennant si-a taiat urechile ca sa nu “zboare” precum Giggs

Actualul fotbalist al lui Stoke City si fost echipier al formatiilor Arsenal si FC Liverpool si-a micsorat urechile cu ajutorul unei interventii chirurgicale.

Jermaine Pennant ramane un personaj aparte in Premier League

Achizitionat in 1998 de Arsenal, pe cand avea doar 15 ani, mijlocasul Jermaine Pennant a fost considerat, la vremea aceea, unul dintre cei mai buni tineri jucatori din lume. Pennant nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si a ajuns, la 28 de ani, sa aiba trecute in CV nu mai putin de noua echipe (Notts County, Arsenal, Watford, Leeds, Birmingham, Liverpool, Portsmouth, Zaragoza si Stoke).  Jermaine ramane in cartea de istorie a fotbalului dupa ce, in 2005, a trebuit sa joace pentru Birmingham purtand un dispozitiv electronic de supraveghere.

Jucatorul lui Stoke City si-a mascat bandajul cu o sapca

Fusese arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului si condamnat la trei luni de inchisoare, apoi eliberat sub supraveghere dupa ce a efectuat o treime din sentinta. Pennant pare sa se fi maturizat, dupa ce logodnica sa, modelul Lara Murphy, i-a daruit, anul trecut, un baiat, dar jucatorul lui Stoke ramane un personaj extravagant. Pentru a-si demonstra loialitatea fata de viitoare sotie, dar si pentru ca era deseori comparat cu Dumbo (celebrul elefantel-zburator din desenele animate), Pennant si-a facut o operatie estetica pentru micsorarea urechilor. Interventia chirurgicala a fost efectuata la o clinica privata din Londra, conform The Sun, a durat trei ore si l-a costat pe fotbalist 3.000 de lire sterline.

 

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger