AcasăSPORTFost coleg cu Ronaldinho, vine sa dea probe la Dinamo

Fost coleg cu Ronaldinho, vine sa dea probe la Dinamo

Yago Andrade vine sa alerge pentru Dinamo

Antrenorul Cornel Talnar il va testa in cantonamentul din Spania pe brazilianul Yago Andrade, fost coleg la Flamengo cu marele Ronaldinho.

Yago Andrade vine sa alerge pentru Dinamo

La doar 20 de ani, Andrade spera sa dea lovitura vietii in Europa, Dinamo – „cel mai mare club din Romania” – fiind doar o rampa de lansare pentru fundasul dreapta provenit de la juniorii echipei Vasco da Gama. De altfel, intr-un interviu acordat „Globoesporte”, Yago Andrade a declarat ca „iau transferul la Dinamo ca pe o oportunitate sa joc in Europa”.

"Eu, frumos", asa se vede brazilianul in imaginea asta

In 2011, pe cand avea doar 18 ani, „Cafu” a semnat cu Flamengo, unde l-a avut coleg la antrenamente pe Ronaldinho. Timp de un an s-a pregatit alaturi de fostul star al Barcelonei, de la care a furat nu doar driblingul, ci si pasiunea pentru dans, fete frumoase si tatuaje (cinci la numar, dintre care unul cu numele sau scris in limba araba).

Alaturi de un prieten, la o iesire "ca-ntre baieti"

Petrecerile sunt parte nelipsita din viata lui Yago Andrade, banii tatalui sau (fost fotbalist si acum avocat de succes in Rio) transformandu-l intr-o vedeta a vietii mondene braziliene.

 

 

 

Impreuna cu familia
author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger