AcasăRecomandariFiul lui Cristiano Ronaldo este fan Messi!

Fiul lui Cristiano Ronaldo este fan Messi!

Cristiano Ronaldo a venit la eveniment insotit de fiul sau, in varsta de cinci ani. Asezat pe o canapea alaturi de tatal sau, intr-o salka a Palatului Congreselor, Cristiano jr. s-a imbujorat tot cand in incapere si-a facut aparitia Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo si Leo Messi, doi rivali pe terenul de joc

„Hai, du-te la el si saluta-l, nu-ti fie rusine!”, l-a indemnat pe pusti starul de la Real Madrid. Vizibil emotionat, copilul a mers sa dea mana cu favoritul sau, Messi intrebandu-l ce mai face. Rusinat, juniorul s-a intors catre tatal sau, moment in care CR7 i-a spus rivalului sau: „Are inregistrari video cu tine si le povesteste tuturor despre tine”. Intreaga scena a fost filmata de jurnalisti, prilej de noi intepaturi intre ziaristii din Madrid si Barcelona.
Chiar daca a cucerit pentru a treia oara Balonul de Aur, portughezul a primit si o veste proasta in aceasta saptamana. Fotomodelul rus Irina Shayk s-a despartit de el, dupa o relatie de aproape sase ani! Superbul fotomodel „nu doar ca nu l-a insotit la Gala FIFA, dar ieri i-a dat dislike pe Facebook si l-a sters din lista de prieteni”, a anuntat cotidianul „As”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger