AcasăSPORTFinul presedintelui Iohannis, atac la Federatia de Tenis

Finul presedintelui Iohannis, atac la Federatia de Tenis

Marius Vecerdea este un apropiat al presedintelui Iohannis

Clubul sportiv Pamira, din Sibiu, detinut de Marius Vecerdea – finul si antrenorul de tenis al presedintelui Klaus Iohannis -, cere Adunarii Generale a FR Tenis, din 28 aprilie, revocarea Comitetului Director al forului pentru „management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta”.

Marius Vecerdea este un apropiat al presedintelui Iohannis

„Asociatia CSTC Pamira, in calitate de membru afiliat al FR Tenis, supune aprobarii Adunarii Generale Ordinare a FRT, convocata de Comitetul Director in data de 28 Aprilie, cererea de revocare a Comitetului Director al FRT”, se arata in documentul depus la sediul federatiei de specialitate. Vecerdea considera ca „actiunile Comitetul Director nu reprezinta interesele tenisului romanesc, din urmatoarele motive: management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta”. Marius Vecerdea acuza conducerea forului prezidat de George Cosac ca apara doar interese personale si ca inceraca sa ofere functii si pozitii administrative in Comitetul Director, desi acestea sunt stabilite de Adunarea Generala a FRT.
Omul de afaceri sibian Marius Vecerdea este finul presedintelui Klaus Iohannis, fiind cununat de acesta in perioada in care actualul presedinte era primar al Sibiului. De asemenea, Vecerdea este si antrenorul de tenis al sefului statului. Din Comitetul Director al FR Tenis mai fac parte, pe langa George Cosac, cei patru vicepresedinti ai forului: fostii jucatori Adrian Marcu, Ionut Moldovan, Razvan Itu si Dinu Mircea Pescariu (tatal fostului tensimen Dinu Pescariu).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger