AcasăSPORTFinantatorul Stelei, primire neasteptata in Penitenciarul Rahova: Traiasca Imparatul Becali, ura, ura,...

Finantatorul Stelei, primire neasteptata in Penitenciarul Rahova: Traiasca Imparatul Becali, ura, ura, uraaa!

Vestea ca Gigi Becali va fi incarcerat la Rahova a creat o stare de spirit greu de descris printre detinutii penitenciarului de maxima siguranta de la marginea Capitalei.

Gigi Becali, adulat chiar si-n inchisoare

Chiar daca a intrat pe poarta inchisorii aproape de miezul noptii, latifundiarul din Pipera a gasit la Rahova o atmosfera ca pe stadion. Niciun detinut n-a dormit luni seara pana cand Gigi Becali nu si-a facut aparitia in penitenciar. Iar cand magnatul stelist a fost zarit, toti puscariasi au inceput sa scandeze numele echipei din Ghencea, la fel ca „ultrasii” din Peluza Nord. „Traiasca Imparatul Becali, ura, ura, uraaa!”, a fost primirea pe care i-au facut-o viitorii colegi de celula. In alta ordine de idei, vizitat marti de avocat, Gigi Becali i-a ordonat acestuia din urma sa-i ceara gratierea din partea presedintelui Traian Basescu.

Timp de 21 de zile, cat dureaza perioada de carantina, Gigi Becali, Dumitru Cioflina (fost sef al Marelui Stat Major al Armatei) si Victor Babiuc (fost ministru al Apararii) stau in aceeasi camera de detentie la Rahova. Cei trei vor fi supusi unor evaluari si investigatii medicale, care vor stabili in ce regim vor executa pedepsele si daca vor fi transferati la o alta inchisoare din tara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger