AcasăSPORTFinala AusOpen, prin ochii tatalui Simonei Halep: a fost un meci dramatic,...

Finala AusOpen, prin ochii tatalui Simonei Halep: a fost un meci dramatic, dar frumos

Chiar daca Simona a pierdut infruntarea din ultimul act al turneului de la Melbourne, si, drept urmare a treia sansa de a-si vedea fructificat visul de a-si trece in dreptul numelui un titlu de Grand Slam, Stere Halep a parut sa vada doar latura pozitiva a situatiei: aceea ca fiica sa e sanatoasa.

Daca mama i-a fost alaturi in Australia, tatal Simonei a urmarit – cu sufletul la gura- finala in tara, la Constanta

Nimeni nu stie mai bine decat parintii Simonei cat de mult munceste si se preocupa constanteanca pentru a avea performantele din palmares. Chiar daca infrangerea de sambata atrage si detronarea sa de pe locul 1 WTA, Stere Halep isi incurajeaza fiica. „A fost un meci dramatic, dar frumos in acelasi timp si ii multumesc mult Domnului Dumnezeu ca este sanatoasa. Ca meciuri si turnee vor fi foarte multe (…) si e timp sa castigam si un Grand Slam, chiar si doua (…) i-am spus sa joace de placere”, le-a marturisit tatal Simonei jurnalistilor.

Daneza Caroline Wozniacki a castigat finala actualei editii a Australian Open, 7-6(2) 3-6 6-4, victorie ce i-a adus nu doar primul sau titlu de Grand Slam, ci si urcarea pe locul doi pe prima treapta a clasamentului WTA.

sursa foto: Instagram/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger