AcasăSPORTFIFA ii raspunde lui Maradona

FIFA ii raspunde lui Maradona

Desi face circ in tribune, fostul international argentinian a primit bani ca sa asiste la meciurile Mondialului

Dupa ce “El Pibe d’Oro”  s-a dezlantuit impotriva arbitrajului meciului dintre Columbia si Anglia (castigat de elevii lui Gareth Southgate la loviturile de partajare), FIFA a reactionat, condamnand criticile si insinuarile legendei fotbalului argentinian.

Desi face circ in tribune fostul international argentinian a primit bani ca sa asiste la meciurile Mondialului

„FIFA este dezolata sa citeasca asemenea declaratii din partea unui jucator care a scris istoria sportului nostru.(…) „Comentariile si insinuarile suplimentare sunt total nefondate si inadecvate”, forul international „condamna cu fermitate criticile referitoare la performantele arbitrilor, pe care le considera pozitive”. Si capitanul selectionatei Columbiei, Radamel Falcao, l-a criticat pe arbitrul american Mark Geiger, insa Maradona l-a facut “hot”, sustinand ca jucatorii columbieni au fost victimile unui „furt monumental” la penalty-ul acordat pentru un fault al lui Carlos Sanchez asupra lui Harry Kane, in minutul 57. Desi este in razboi cu FIFA, Diego Maradona este un suporter de lux, a fost platit de federatie  cu 11.000 de euro pentru prezenta in tribune la meciurile Argentinei, fiind considerat ambasadorul nationalei la Cupa Mondiala.

author avatar
Andrei Coman
92 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cică ” deși face circ… ”. Pe Maradona e o plăcere să-l privești și asculți. Omul e spumos, inteligent și, în orice caz, mult mai onest, în comparație cu îmbuibații FIFA. Care e problema dacă a fost plătit ca să asiste? E interzis? E ilegal? A furat banii ăia? Toți neaveniții mînjesc statui, cum le vine pe chelie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger