AcasăSPORTFericire maxima pentru Simona Halep. Joaca finala turneului de la Roma!

Fericire maxima pentru Simona Halep. Joaca finala turneului de la Roma!

Simona Halep reactioneaza in timpul meciului de tenis contra sportivei Danka Kovinic (Muntenegru) din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open, disputat la Arenele BNR din Bucuresti vineri, 15 iulie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Simona e la un pas de a castiga al doilea turneu consecutiv, dupa cel de la Madrid, pe care l-a obtinut in urma cu doar cateva zile!

Meci bun pentru Simona, in semifinala jucata sambata dupa-amiaza in fata olandezei Kiki Bertens, jucatoare ajunsa pana in sferturi la Madrid, turneu pe care l-a castigat romanca aflata pe locul 4 WTA.
Daca in primul set s-a luptat pentru a fi cea care transeaza situatia pe tabela, in fata Simonei, in cel de-al doilea, olandeza a cedat nesperat de usor, punct dupa punct. Astfel ca Halep si-a adjudecat ambele seturi, 7-5, 6-1, dupa mai putin de doua ore de joc.

Tot ce ii ramane acum romancei de facut dupa aceasta reusita este sa astepte finalul infruntarii dintre Muguruza, castigatoarea editiei precedente a turneului din Italia, si Svitolina, pentru a afla numele adversarei sale din marea finala.

Fanii constantencei trebuie sa stie ca, in cazul in care va obtine trofeul si la acest turneu, Simona va mai urca un loc in topul WTA, urmand sa ajunga din nou pe treapta a treia a clasamentului.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger