Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Felul aparte in care Simona Halep le-a multumit unor romani pentru un gest frumos

Felul aparte in care Simona Halep le-a multumit unor romani pentru un gest frumos

Autor:

Avand nevoie de viza, pentru a putea merge in China, unde o asteapta o noua competitie, Simona a mers, miercuri la prima ora, la Ambasada statului amintit. Nu singura, ci alaturi de mama sa, Tania Halep.

 

viz 470x500 Felul aparte in care Simona Halep le a multumit unor romani pentru un gest frumos

Asa au ales mai multi romani sa ii arate Simonei ca o apreciaza ca om si ca sportiv (sursa foto: captura Instagram/Simona Halep)

Doar ca ajunsa acolo, a avut parte de un moment deosebit – si anume oamenii aflati la coada nu si-au pus problema sa o lase sa astepte. Drept urmare, Simona Halep – romanca al carei nume e cunoscut in lumea intreaga, gratie performantei de a ajunge, la cei 24 de ani ai sai, la un pas de locul 1 WTA – a ajuns prima la viza. “Chiar daca am ajuns pe la 7:40 am in fata ambasadei pt viza,in fata mea erau 20 persoane dar mi au oferit posibilitatea de a intra prima. Multumesc tuturor! ūüėäūü§ó”, a rezumat Simona episodul, pe contul ei de Intagram.

In semn de apreciere pentru gestul frumos facut de romanii pe care i-a intalnit la Ambasada Chinei, Halep a pus mana pe telefon si a imortalizat momentul intr-un selfie plin de zambete.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!