AcasăSPORTFelicitari, dar francezilor de la Lille!

Felicitari, dar francezilor de la Lille!

Adrian Porumboiu n-a fost fair-play fata de galateni nici dupa terminarea campionatului

Finantatorul FC Vaslui ii acuza pe galateni ca au furat titlul in Liga 1. Adrian Porumboiu recunoaste o singura campioana, cea a Frantei.

Jucatorii de la Lille au adus cel de-al treilea titlu din istoria clubului

Vara trecuta, Adrian Porumboiu era foc si para dupa o „dubla” FC Vaslui – OSC Lille, fostul arbitru acuzand in termeni duri (si pe buna dreptate!) eliminarea echipei sale din Europa League cu ajutorul arbitrilor. La noua luni distanta, afaceristul moldovean le transmite felicitari celor de la Lille pentru ca au realizat eventul in Hexagon. O scrisoare a fost expediata din urbea moldava, destinatar fiind clubul din Ligue 1.

Adrian Porumboiu n-a fost fair-play fata de galateni nici dupa terminarea campionatului

Interesant modul in care Adrian Porumboiu si-a dezvaluit buna intentie: „Am vazut ca din partea Otelului se spune ca nu avem dreptate sa contestam titlul castigat de ei si ca ar trebui sa felicitam campioana. Pai, tu furi ca la drumul mare si mai vrei sa te si felicit? Adica, sa felicit furtul? O sa le iasa pe nas si lor si celor care i-au ajutat! Eu le-am trimis felicitari celor de la Lille, care au castigat titlul in Franta, nu bag in seama hotii din Romania”.

Lovin si Surdu, primele lovituri

Vasluienii pregatesc primele doua „bombe” ale verii: Porumboiu a obtinut acordurile de transfer ale jucatorilor Florin Lovin si Romeo Surdu. Cei doi sunt asteptati sa semneze contracte pe cate doi ani cu gruparea din Moldova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger