AcasăSPORTFederer si Murray au jucat pe apa!

Federer si Murray au jucat pe apa!

Spectacol total la Zurich, unde peste 11.000 de spectatori din arena Hallenstadion i-au urmarit pe cei doi mari campioni intr-un meci demonstrativ destinat strangerii de fonduri pentru copiii saraci din Africa.

Partida a fost castigata de Federer, in doua seturi, cu 6-3, 7-6, dar inaintea acestui meci, Roger si Andy s-au antrenat pe un teren de tenis aflat pe o platforma plutitoare in mijlocul  raului Limmat, spre deliciul fanilor elvetieni, chiar daca le-au mai scapat mingile in apa. Veniturile incasate din „The match for Africa” vor fi destinte Fundatiei Roger Federer, care a ajutat 275.000 de copii care cresc in saracie pe continentul african. Numai anul trecut fundatia lui Federer a derulat 15 programe in Botswana, Malawi, Namibia, Africa de Sud, Zambia, Zimbabwe si Elvetia, cu o valoare de 6,5 milioane de franci elvetieni (6,1 milioane euro). Urmatoarul meci caritabil va avea loc pe 29 aprilie, in Statele Unite(Seattle), unde Roger Federer il va intalni pe John Isner.

Dupa un fulminant inceput de sezon(victorii la Australian Open, Indian Wells si Miami)Roger Federer a luat o binemeritata pauza si nu va mai juca nici un turneu inainte de Roland Garros.

author avatar
Bogdan Borcea
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger