AcasăSPORTFED CUP Cluj. Victoria Irinei aduce scorul la 3-0. Si calificarea Romaniei...

FED CUP Cluj. Victoria Irinei aduce scorul la 3-0. Si calificarea Romaniei la baraj

Irina incheiase victorioasa si meciul disputat sambata, contra Biancai Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana. Primul punct al echipei autohtone de Fed Cup il adusese sorana Cirstea.

Begu a reusit un nou rezultat bun, la Cluj. A adus un nou punct echipei, in meciul jucat duminica, iar Romania s-a calificat la barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala la Fed Cup. 

Irina incheiase victorioasa si meciul disputat sambata, contra Biancai Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana. Primul punct al echipei autohtone de Fed Cup il adusese Sorana Cirstea

 

UPDATE: Din pacate, Bogdan si Olaru au pierdut, la dublu, scor 4-6, 6-1, 10-6. Astfel ca Zhao si Dabrowski au adus singurul punct al echipei oaspete, Canada. Scorul final al intalnirilor de la Cluj, din cadrul Fed Cup, a fost Romania-Canada 3-1.

Irina a depasit-o pe Katherine Sebov, cea care a inlocuit-o pe Carol Zhao, in echipa Canadei. Infruntarea care a adus cel de-al treilea punct al Romaniei la intalnirea disputata in acest week-end, la Cluj, s-a incheiat dupa 85 de minute, la scor 6-2, 6-4 pentru Begu. Si de aceasta data, Irina s-a bucurat de sustinerea publicului clujean, prezent in numar mare in Sala Polivalenta.

Echipa Romaniei prezenta la Cluj continua sa joace. Dupa meciul Irinei a urmat cel de dublu, in care evolueaza Ana Bogdan si Raluca Olaru contra Gabrielei Dabrowski si Katherine Sebov.

Urmeaza apoi barajul de promovare, in week-end-ul 21-22 aprilie. Castigatoarea infruntarii va promova in primul esalon al Fed Cup.

sursa foto: facebook.com/romaniafedcup

149 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta noua in anul 2017. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: 
    mario86sss@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger