AcasăSPORTFED CUP Romania-Belgia. S-a stabilit programul meciurilor din acest week-end!

FED CUP Romania-Belgia. S-a stabilit programul meciurilor din acest week-end!

Irina, Sorana, Monica si Patricia si-au aflat, vineri, adversarele din meciurile directe pe care le vor disputa, la acest sfarsit de saptamana, la Fed Cup.

Asadar, cu doar o zi inaintea startului primului tur al Grupei Mondiale II, ce se va desfasura in Sala Polivalenta, din Capitala, s-a tras la sorti programul infruntarilor din 11 si, respectiv, 12 februarie.

Iar in urma acestei etape s-a aflat ca Monica Niculescu (36 WTA) va fi cea care va sparge gheata la aceasta etapa a competitiei, urmand sa joace sambata, de la ora 13, cu Kirsten Flipkens (a 74- a jucatoare a lumii), pentru ca Sorana Cirstea (62 WTA) sa o intalneasca, tot sambata, pe Yanina Wickmayer, jucatoarea cel mai bine clasata din lotul belgian de Fed Cup, adica aflata pe locul 60 WTA.

Duminica vine randul Monicai sa joace cu Wickmayer, de la aceeasi ora 13, pentru ca apoi Sorana sa o aiba ca adversara pe Kirsten Flipkens.

Totodata, va spunem ca duo-ul Irina Begu (29 WTA) -Patricia Tig (106 WTA) va juca impotriva perechii Elise Mertens (83 WTA)-Maryna Zanevska (123 WTA).

Meciurile vor fi difuzate de Digi Sport.

sursa foto: Facebook- FRT

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger