AcasăSPORTFED CUP. Imagini superbe de la finalul infruntarii cu Cehia. Reactia Simonei...

FED CUP. Imagini superbe de la finalul infruntarii cu Cehia. Reactia Simonei dupa calificarea in semifinale

A fost un week-end absolut special pentru echipa tricolora si pentru sustinatorii sai – aflati atat in tribune, la Ostrava, cat si in fata televizoarelor. Si o bucurie pe masura victoriei obtinute de Simona si de celelalte fete din echipa romaneasca de Fed Cup, in fata Cehiei, campioana de anul trecut.

Halep, Bogdan si Buzarnescu au urmarit cu sufletul la gura, de pe margine, desfasurarea infruntarii decisive. Imaginile surprinse la finele infruntarii sunt cat se poate de emotionante. Rand pe rand, cu Simona in frunte, membrii ehipei tricolore de Fed Cup au intrat pe teren si le-au imbratisat pe Irina si pe Monica. Bucuria calificarii in semifinalele Fed Cup a fost uriasa.

Monica si Irina au intrat pe teren contra perechii Siniakova-Krejcikova, cand scorul general era 2-2. Duo-ul recent castigator al tilului de dublu la Hua Hin – Thailanda avea, asadar, sa decida soarta infruntarii Romania-Cehia. A fost un meci incarcat de tensiune, e lesne de inteles. Doar ca Niculescu a fost senzationala pe teren si, ajutata de Begu, au invins in trei seturi,  6-7, 6-4, 6-4, aducand o bucurie imensa in tribune, dar nu numai.

„E minunat. Semifinala! Hai Romania! Sunt foarte mandra de aceasta echipa! Ce weekend! ❤️??? FedCup”, a reactionat Halep, prin intermediul retelelor de socializare. Simona a obtinut ambele puncte ale Romaniei in meciurile de simplu, contra Katerinei Siniakova, scor 6-4, 6-0, dupa 70 de minute de joc, si apoi in meciul contra Karolinei Pslikova, vedeta echipei cehe. Romanca a trecut de Karolina in trei seturi, dupa mai bine de doua ore si jumatate de joc, scor 6-4, 5-7, 6-4.

sursa foto, video: Facebook/Romania Fed Cup Team

author avatar
Cristina Stefan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger