AcasăSPORTFED CUP. Halep, multumita de terenul din sala de la Rouen: imi place...

FED CUP. Halep, multumita de terenul din sala de la Rouen: imi place mult. Simti mingea bine

Simona Halep (sursa foto: Facebook)

Dupa ce s-au antrenat deja in sala ce va gazdui meciurile din semifinala cu Franta, din Grupa Mondiala a Fed Cup, fetele din echipa Romaniei si-au putut face o idee despre suprafata de joc.

Simona Halep, de exemplu, a parut sa fie foarte multumita de zgura din sala de la Rouen, unde se vor juca, sambata si duminica, meciurile Franta-Romania. „Terenul imi place mult, mi se pare asemanator cu cel de la Madrid, e o zgura un pic mai tare, dar totodata e multa zgura pe teren si simti mingea bine. Imi place si nu as vrea sa compar terenul de la Roland Garros (din exterior-n.n) cu terenul acesta, e diferit, din punctul meu de vedere. Dar amandoua sunt foarte bune”, a punctat romanca aflata pe locul 2 mondial, raspunzand unei intrebari primite intr-o conferinta de presa la care au participat capitanul-nejucator Florin Segarceanu si intreaga echipa tricolora.

Amintim ca Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au ajuns inca de luni in orasul francez, pentru a pregati meciurile ce vor avea loc la acest sfarsit de saptamana, adica sambata, de la ora 15, si duminica, de la ora 14, ora Romaniei.

sursa foto: Facebook

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger