AcasăRecomandariFCSB va lua locul Stelei in campionat!

FCSB va lua locul Stelei in campionat!

Din ordinul lui Gigi Becali, negocierile dintre oficialii campioanei si reprezentantii MApN, referitoare la folosirea numelui Steaua, au fost sistate.

FCSB, noua denumire a clubului Steaua, le da emotii jucatorilor

Cel putin pana in vara, cand se incheie editia 2014/ 2015 a Ligii 1, locul Stelei in campionat va fi luat de FCSB, noua denumire a clubului patronat de Gigi Becali. Nu se stie daca aceasta va fi si varianta oficiala, dar sunt sanse ca FCSB sa ramana numele permanent si din toamna incolo, cand se reia sezonul.
La plecarea spre Spania, pentru primul cantonament al iernii, „ros-albastrii” au ajuns la Aeroportul „Henri Coanda” intr-un autocar de pe care a fost inlaturata vechea sigla a clubului. Mai mult, fotbalistii erau imbracati in echipamente care purtau doar logo-ul FCSB, numele Steaua fiind deja istorie. In fine, ultima modificare a fost operata pe pagina de Facebook, acolo unde „ros-albastrii” au schimbat pana si poza de profil. Si aici, apare tot noul logo, FCSB, semn cat se poate de clar ca Becali pare hotarat asupra noului nume al clubului. „Este foarte, foarte straniu, dar noi speram sa se rezolve, pentru ca a fost chiar neplacut. Sa ai grija sa nu se vada Steaua, acopera, pune leucoplast pe aia,…”, a comentat situatia Adi Popa, mijlocasul dreapta al campioanei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
895 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger