AcasăSPORTFC Vaslui - CFR Cluj 1-1 Egal favorabil ardelenilor

FC Vaslui – CFR Cluj 1-1 Egal favorabil ardelenilor

CFR Cluj face un pas mare spre titlul de campioana a Romaniei, dupa ce a obtinut un egal, 1-1, pe terenul lui FC Vaslui, in ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este fluier final la Vaslui. Partida dintre FC Vaslui si CFR Cluj se termina la egalitate, 1-1. Desi au avut om in plus din minutul 16, dupa eliminarea lui Hugo Luz, ardelenii au evoluat precum o echipa mica ce s-a multumit cu putin, respectiv cu un punct. Vasluienii au fortat victoria chiar si in 10, dar oboseala acumulata de vedetele Wesley si Adailton s-a simtit, acestia pierzandu-si mult din luciditate.

Min. 92 – Abia intrat pe teren, De Zerbi vede si el cartonasul galben pentru ca a executat o lovitura libera inainte ca Tudor sa fluiere.

Min. 92 – Yero Bello suteaza slab din 12 metri si Beto retine.

Min. 88 – Jorge Costa face si el ultima schimbare: intra De Zerbi in locul lui Rafael Bastos.

Min. 88 – Marius Constantin vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Maftei, fostul sau coechipier de la Rapid.

Min. 87 – Raul Costin suteaza senzational din 16 metri si Beto boxeaza in extremis de sub transversala.

Min. 85 – Hora cade in duel cu Marius Constantin, dar Alexandru Tudor lasa jocul sa continue, spre disperarea ardelenilor, care solicita penalty. Este o faza cel putin discutabila.

Min. 84 – Liviu Ganea il lanseaza excelent pe Vranjes, insa Borjan iese ca un adevarat kamikaze si retine din picioarele bosniacului. Portarul Vasluiului a fost de departe cel mai bun jucator al meciului.

Min. 80 – Bastos suteaza periculos, cu pamantul si Borjan retine de langa bara.

Min. 78 – Intra Liviu Ganea in locul lui Ronny.

Min. 74 – Spiritele se incing dupa ce Marius Constantin acuza o lovitura cu cotul incasata de la Ronny. Fundasul gazdelor este extrem de nervos, dar isi revine.

Min. 73 – Cadu vede si el cartonasul galben pentru proteste.

Min. 70 – Jocul se incinge pe final. Bastos trece usor de Anderson, scapa singur spre poarta adversa, suteaza din unghi si Borjan intervine salvator, reusind sa retina in doi timpi.

Min. 69 – Cadu barbiereste un balon in marginea propriului careu, Yero Bello scapa singur spre poarta adversa si suteaza din unghi, putin pe langa poarta lui Beto. Intre timp la gazde a intrat Raul Costin in locul lui Stanciu, Augusto Inacio efectuand astfel si ultima schimbare.

Min. 65 – Stanciu centreaza de pe dreapta, Yero Bello deviaza elegant si Adailton suteaza in blocajul facut la sacrificiu de Maftei. Parca CFR Cluj joaca in inferioritate numerica. Ardelenii sunt departe de asteptari.

Min. 64 – Schimbare post pe post la gazde: Yero Bello in locul lui Temwanjera.

Min. 62 – Camora vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Wesley.

Min. 59 – Din pacate centralul Alexandru Tudor isi intra din nou in rol si fragmenteaza excesiv jocul.

Min. 57 – Jorge Costa muta ofensiv: Hora intra in locul lui Gabi Muresan.

Min. 52 – Ndoye isi incearca norocul de la circa 35 de metri, dar sutul sau se duce departe de poarta adversa.

22.34 – Clujenii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Vaslui. Dupa o prima repriza echilibrata, FC Vaslui si CFR Cluj sunt la egalitate, 1-1.

Min. 45 – Augusto Inacio nu mai asteapta pauza si face prima schimbare. Paito, un fundas stanga de meserie, intra in locul lui Sanmartean, nerefacut complet dupa o accidentare.

Min. 42 – Milanov centreaza de pe dreapta si Piccolo este la un pas de un autogol, mingea lovind plasa laterala pe exterior.

Min. 35 – Desi are om in plus, CFR sta la cutie si mizeaza pe contraatacurile purtate in mare viteza de Sougou, Ronny sau Bastos.

Min. 28 – Bastos ia o actiune pe cont propriu, dribleaza patru adversari, il lanseaza excelent pe Sougou, acesta centreaza foarte bine, insa Ronny si Vranjes se incurca intr-o situatie ideala si apararea Vasluiului respinge in extremis.

Min. 24 – Maftei vede si el cartonasul galben pentru o intrare tare.

Min. 22 Vaslui – CFR Cluj 1-1. Vasluienii renasc precum pasarea Phoenix. Milanov centreaza de pe dreapta, Temwanjera trimite o pasa de zile mari cu pieptul si Wesley egaleaza cu un sut din cativa metri.

Min. 21 – Bastos vede si el cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Stanciu.

Min. 20 – Adailton suteaza periculos, din unghi, putin pe langa poarta adversa.

Min. 16 – Jocul se rupe total in acest minut. Condusa pe tabela, Vaslui ramane si in inferioritate numerica. Hugo Luz este eliminat direct, dupa o faza in care se pare ca l-a lovit pe Sougou. Pare sa fie o decizie usor exagerata, desi reluarile arata intentia portughezului de a se razbuna, dupa ce Sougou l-a provocat.

Min. 14 Vaslui – CFR Cluj 0-1. Marius Constantin trimite o pasa prea tare pentru Anderson, Sougou scapa pe dreapta, face o cursa de 40 de metri, centreaza si Ronny puncteaza cu o superba lovitura cu capul.

Min. 13 – Peralta vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Stanciu.

* In celelalte doua meciuri disputate astazi in Liga I, Concordia Chiajna a trecut, cu 2-0, de Ceahlaul Piatra Neamt, iar Universitatea Cluj s-a impus, cu 3-1, impotriva formatiei FCM Targu Mures.

Min. 4 – Gazdele incep in forta acest meci. Stanciu a sutat din 18 metri, mingea a fost deviata de Gabi Muresan si a ocolit de putin poarta adversa. Sanmartean a executat cornerul, Temwanjera a deviat cu capul si Anderson nu a reusit sa impinga balonul in plasa din numai cativa metri.

21.31 – Vasluienii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Vaslui, insa terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt aproape 10.000 de spectatori, in conditiile in care gazdele au lasat intrarea libera pentru acest derby.

FC Vaslui, antrenata de Augusto Inacio, incepe cu Borjan – Milanov, Marius Constantin, Anderson, Hugo Luz – Ndoye, Stanciu – Adailton, Wesley, Sanmartean – Temwanjera. Rezerve sunt Straton, Gheorghiu, Yero Bello, Paito, Raul Costin, Gladstone, Buhaescu.

CFR Cluj, antrenata de Jorge Costa, incepe cu Beto – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Peralta, Gabi Muresan, Rafael Bastos – Vranjes, Ronny, Sougou. Rezerve sunt Stancioiu, Panin, Nuno Diogo, Godemeche, De Zerbi, Hora, Liviu Ganea.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger