AcasăSPORTFC Rapid va fi trecut pe numele Alexandrei Copos

FC Rapid va fi trecut pe numele Alexandrei Copos

George Copos si Alexandra, in 2011, la deschiderea Hotelului "Sport"

Dezamagit de nonperformanta continua a echipei (la orizont se intrevede un nou sezon ratat), finantatorul Rapidului s-a decis sa-i delege fiicei sale toata responsabilitatea coordonarii activitatii la clubul „feroviar”.

George Copos si Alexandra, in 2011, la deschiderea Hotelului "Sport"

Nu o data, George Copos a afirmat ca Rapidul va fi administrat de fiica sa, Alexandra, acum in varsta de 28 de ani. „Este cel mai infocat suporter al echipei, cu siguranta va sti cum sa conduca clubul”, era fraza favorita a boss-ului din Giulesti. Iata ca momentul preluarii controlului la FC Rapid este din ce in ce mai aproape. Din vara, Rapidul va fi al Alexandrei si in acte, fostul vicepremier anuntandu-si apropiatii ca este intr-atat de scarbit de fotbal, incat nu mai vrea sa fie unul dintre personajele active ale fenomenului. Rezultatele formatiei pregatite de Razvan Lucescu (trei infrangeri si o remiza in ultimele patru jocuri de campionat) si tot mai insistenta implicare a procurorilor DNA in sportul rege l-au convins pe „Berlusconi din Giulesti” sa capituleze. Totusi, o explicatie cat se poate de plauzibila pentru retragerea lui George Copos din lumina reflectoarelor ar putea fi si desfasurarea in Poiana Brasov a FOTE 2013 (Festivalul Olimpic al Tineretului European). Aceasta Universiada moderna va reprezenta anul viitor principala sursa de venit pentru hotelurile grupului „Ana”, iar George Copos doreste sa se ocupe personal de bunul mers al lucrurilor.

Cel mai vechi patron din Liga 1

George Copos a intrat in fotbal la putin timp dupa Revolutie, preluand Rapidul in 1992. In 20 de ani, se poate mandri ca a adaugat in vitrina clubului doua titluri, patru cupe, patru Supercupe, iar echipa a disputat si un sfert de finala in Cupa UEFA (2006). La randul ei, Alexandra este absolventa a Princeton University (promotia 2007), din New Jersey, specializarea politici publice si finante publice.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
678 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger