AcasăSPORTFC New York City, trei lovituri dintr-un foc: Xavi, Ronaldinho si Ibrahimovic!

FC New York City, trei lovituri dintr-un foc: Xavi, Ronaldinho si Ibrahimovic!

Ultima echipa aparuta pe harta fotbalului, FC New York City, anunta ca are planuri marete, gruparea americana asigurandu-si serviciile a trei fotbalisti de top.

Desi va intra in focuri abia din 2015, FC New York City mizeaza din plin pe aportul seicului Mansour Al Nahyan, actionarul majoritar al clubului si proprietarul echipei Manchester City.

FC New York City va debuta in MLS (Major League Soccer) in sezonul 2015, iar El Mundo Deportivo anunta ca echipa va avea in componenta cel putin trei fotbalisti de top.

Xavi, Ronaldinho si Zlatan Ibrahimovic vor evolua pentru gruparea americana al carei presedinte este afaceristul spaniol Ferran Soriano. Acesta a fost vicepresedinte si manager general la FC Barcelona, intre 2003 si 2008, si a ramas in relatii bune cu cei trei fotbalisti pe care i-a convins sa se alature, din 2015, noii sale echipe.

Chiar daca la momentul respectiv Ronaldinho va avea 35 de ani, Xavi – 35 de ani, iar Ibrahimovic – 34 de ani, Ferran Soriano este convins ca fotbalistii vor avea un impact major asupra competitiei.

Mai mult, pe lista lui FC New York City se mai afla Andrea Pirlo, Frank Lampard si Carlos Tevez, echipa fortand castigarea titlului inca de la primul sezon.

author avatar
Cristi Ionita
597 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger