AcasăSPORTFC Barcelona, umilita de PSG, in fata vedetelor din tribune!

FC Barcelona, umilita de PSG, in fata vedetelor din tribune!

Sarbatoare  pe stadionul Parc des Princes: Paris Saint-Germain ia viteza catre sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce  i-au  spulberat pe catalani, cu un incredibil 4-0(2-0).

O seara plina de vedete si in tribunele stadionului parizian: Liv Tyler, supermodelul brazilian Izabel Goulart, cantaretul Patrick Bruel, fostele glorii sportive Didier Deschamps si Pedro Miguel Pauleta, rugbistul neozeelandez  Dan Carter, dar si primarita Parisului, Anne Hidalgo.

„A fost un dezastru de meci. Responsabilitatea imi apartine in exclusivitate.(…)Rezultatul reflecta ceea ce s-a intamplat pe gazon”, a recunoscut tehnicianul Luis Enrique.

Liv Tyler, cu iubitul ei

Chiar in ziua cand a implinit 29 de ani, argentinianul Angel Di Maria a reusit o dubla, in minutul 18, dupa o lovitura libera de la 17 metri(Julian Draxler a incris al doilea gol, cu 5 minute inainte de finalul primei reprize) si in minutul 55, cu un sut impecabil de la 20 metri.

Modelul Izabel Goulart

A fost si seara(si ziua) lui Edison Cavani, care si-a facut cadou, la 30 de ani, cel de-al patrulea gol in poarta ghinionistului Marc ter Stegen. In urma acestui rezultat, PSG este, practic, calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, o umilinta mare pentru FC Barcelona: campioana Spaniei a castigat competitia de cinci ori!

Patrick Bruel
Pedro Miguel Pauleta
Didier Deschamps
Anne Hidalgo, primarita Parisului
author avatar
Bogdan Borcea
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger