AcasăSPORTFC Barcelona si Real Madrid au platit 300.000 de euro ca sa-si...

FC Barcelona si Real Madrid au platit 300.000 de euro ca sa-si recupereze vedetele

Higuain, Messi, Mascherano si Di Maria, impreuna in avionul privat

Constienti ca deplasarile lungi si diferenta de fus orar le vor afecta jucatorii dupa meciurile din preliminariile C.M. 2014, oficialii celor doua cluburi au inchiriat, la comun, un avion cu care sa-si readuca vedetele in Spania.

Higuain, Messi, Mascherano si Di Maria, impreuna in avionul privat

Imediat dupa meciul castigat de Argentina, marti seara, 2-1, la Santiago de Chile, superstarurile Mascherano, Di María, Messi si Higuaín s-au imbarcat intr-un avionul privat pus la dispozitie de cele doua mari rivale din Primera, operatiune pentru care FC Barcelona si Real Madrid au platit 300.000 de euro.

Aeronava pentru recuperarea vedetelor

Catalanii au cotizat mai mult, pentru ca in aeronava a intrat si chilianul Alexis Sanchez, insa ei au avut si prioritate, avionul facand o scurta escala pe „El Prat”, inainte de a ajunge la destinatia finala: „Madrid – Barajas”. Cluburile au facut eforturi pentru a-si recupera cat mai rapid vedetele, mai ales ca urmeaza o perioada incarcata, cu meciuri in Primera Division si Champions League. Altfel, Real Madrid iese oricum in genunchi dupa meciurile inter-tari din ultimele zile. Sase dintre elevii lui Jose Mourinho s-au accidentat si sunt indisponibili pentru duelul cu Celta Vigo de maine. Marcelo si-a fracturat piciorul si sta trei luni, Coentrao are o leziune musculara care il scoate din circuit pentru o luna, iar Higuain, Benzema, Arbeloa si Khedira acuza si ei diferite probleme medicale.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger