AcasăSPORTFC Barcelona are interdictie la transferuri

FC Barcelona are interdictie la transferuri

Luis Suarez este unul dintre ultimii fotbalisti achizitionati de FC Barcelona

FC Barcelona trece printr-o perioada extrem de delicata, dupa ce FIFA a anuntat ca gruparea catalana nu mai are voie sa faca transferuri in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2015.

Luis Suarez este unul dintre ultimii fotbalisti achizitionati de FC Barcelona

Catalanii fusesera penalizati pentru ca au incalcat regulile transferurilor internationale si au semnat cu jucatori sub 18 ani, iar interdictia la transferuri trebuia sa intre in vigoare inca din aceasta vara.

Totusi, cei de la FC Barcelona au contestat, initial, decizia FIFA si au reusit sa achizitioneze sase fotbalisti in aceasta vara, platind 115 milioane de euro pe Ivan Rakitic, Luis Suarez, Marc Andre Ter Stegen, Thomas Vermaelen, Jeremy Mathieu si Claudio Bravo.

FIFA a anuntat, miercuri, ca pedeapsa in cazul Barcelonei ramane nemodificata, astfel ca gruparea catalana nu va avea voie sa achizitioneze jucatori nici in mercato din ianuarie 2015, nici in cele din vara anului viitor.

Oficialii FC Barcelona vor mai putea achizitiona fotbalisti abia dupa 1 ianuarie 2016. In acest caz, catalanii au si fost amendati cu 400.000 de euro.

 

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger