AcasăSPORTFavoritul Gilles Simon, adus cu japca la BRD Open

Favoritul Gilles Simon, adus cu japca la BRD Open

Simon a urcat pe locul 12 mondial, dupa semifinala de la Monte Carlo

Principalul favorit al turneului de tenis de la Bucuresti este fortat sa joace la Arenele BNR de principalii sponsori ai competitiei.

Simon a urcat pe locul 12 mondial, dupa semifinala de la Monte Carlo

Dotat cu premii in valoare de 450.000 de euro, “BRD Nastase Tiriac Trophy” este patronat de cei doi legendari jucatori romani, dar sponsorizat de Groupe Societe Generale si Gaz de France, companii din Hexagon care au semnate contracte de publicitate cu Simon.

De altfel, acesta este si motivul pentru care Simon s-a inscris la turneul de la Bucuresti, in loc sa aleaga competitia de la Barcelona care se disputa in paralel si este dotata cu premii de cinci ori mai mari (2,25 milioane de euro). Totusi, Simon nu a luat in calcul traseul fabulos pe care l-a avut saptamana trecuta, la Monte Carlo, cand a ajuns pana in semifinale, dupa ce a batut doi jucatori de TOP 10, Jo Wilfried Tsonga si Janko Tipsarevic. Gilles a jucat cinci meciuri in sase zile la Monte Carlo si ar fi vrut sa se retraga de la Bucuresti pentru o binemeritata vacanta, insa a fost instiintat ca risca sa piarda contractele de publicitate cu Groupe Societe Generale si Gaz de France, companii care ii varsa anual in cont aproape 250.000 de euro. Simon, care a ajuns deja la 21 de victorii si noua infrangeri in 2012, va intra direct in optimi la turneul de la Bucuresti, unde va da piept cu invingatorul dintre Dudi Sela (Israel) si Adrian Ungur (Romania).

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger