AcasăSPORTFavoritele caselor de pariuri la castigarea titlului de campioana a lumii

Favoritele caselor de pariuri la castigarea titlului de campioana a lumii

Pariorii merg pe mana Braziliei

Dupa victoria in fata reprezentativei Mexicului, Brazilia este marea favorita la titlul mondial, Selecao are o cota de 3-1 la casele de pariuri, fiind urmata de Franta (7-2), care a reusit sa elimine Argentina in optimile de finala, si Belgia (5-1), invingatoare in fata Japoniei.

Pariorii merg pe mana Braziliei

Croatia beneficiaza la randul ei de o cota de 6-1, la fel ca si Anglia. Nationala tarii gazda, Rusia, adversara croatilor in sferturile de finala, are in continuare cea mai slaba cota (20-1), desi a reusit sa invinga fosta campioana mondiala Spania, la loviturile de departajare. Iata cotele acordate de casele de pariuri la castigarea Cupei Mondiale: 3-1 Brazilia, 7-2 Franta, 5-1 Belgia, 6-1 Anglia, Croatia, 14-1 Uruguay, 20-1 Columbia, Rusia, 33-1 Elvetia, 40-1 Suedia. Brazilia a castigat de cinci ori Cupa Mondiala, ultima oara in 2002, si ii cresc sansele la actuala editie, mai ales dupa eliminarile soc ale Germaniei, Argentinei, Portugaliei sau Spaniei. Afaceri banoase si pentru casele de pariuri, mai ales ca turneul din Rusia este urmarit de peste 3 miliarde de oameni, socotit cel mai profitabil din toate timpurile. Pana si analisti ai bancilor se intrec in previziuni, cel putin  gigantul american Goldman Sachs, care a folosit un supercomputer pentru a simula rezultatele de la Campionatul Mondial, vede o finala Brazilia-Croatia, iar prima va castiga marele trofeu.

Lectia japoneza

In vestiar jucatorii au lasat scris in limba rusa multumim

Chiar eliminata de Belgia, echipa nationala a Japoniei a impresionat cu un gest de clasa si respect fata de gazdele din Rusia.

Astfel ca ”samuraii albastri” au parasit vestiarele numai dupa ce le-au lasat intr-o stare impecabila de curatenie. Jucatorii au lasat si un afis pe care era scris ”multumesc” in limba rusa. Suporterii japonezi au dat dovada de acelasi respect dupa ce au curatat tribunele stadionului din Rostov, in ciuda soartei crude a fotbalistilor niponi. Japonia a parasit Campionatul Mondial din Rusia in optimi dupa un meci dramatic cu reprezentativa Belgiei ( 3-2), desi conducea cu 2-0 in minutul 68. De altfel, de la inceputul campionatului mondial fanii japonezi si-au facut un obicei de a curata tribunele unde s-au instalat pentru a urmari meciurile. Acelasi gest l-au facut si pe durata CM din Brazilia, in 2014. Un gest care i-ar putea inspira si pe romani, ca ar fi cazul.

 

author avatar
Andrei Coman
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger