AcasăSPORTFatai vrea cu Romania la Euro 2016

Fatai vrea cu Romania la Euro 2016

Fatai este golgeterul la zi al Spartei Praga

Atacantul nigerian Kehinde Fatai anunta ca nu a renuntat definitiv la ideea de a juca in reprezentativa „Super Vulturilor”, dar va alege Romania daca Nigeria nu il vrea!

Fatai este golgeterul la zi al Spartei Praga

Fostul fotbalist al Astrei Giurgiu sustine ca FIFA trebuie sa raspunda in cateva zile cererii sale de a evolua pentru nationala Romaniei. Actualul jucator al Spartei Praga a explicat ca FRF a demarat in 2014 procedurile privind obtinerea dreptului de a evolua pentru „tricolori” si asta in ciuda faptului ca Fatai are cateva prezente in echipele de tineret ale Nigeriei. „Anul trecut, FRF m-a abordat dupa ce am jucat cateva meciuri in Liga Europa cu Astra Giurgiu. Selectionerul de atunci, Victor Piturca, a vorbit cu mine personal, iar dupa doua zile au spus la tv ca vor ca eu sa joc pentru Romania. Chiar presedintele Federatiei m-a invitat si a discutat cu mine despre acest aspect, iar apoi ei au informat FIFA de dorinta lor”, s-a confesat Fatai unui jurnalist din tara natala. Africanul considera ca romanii sunt mult mai interesati de serviciile sale decat nigerienii: „Cred ca romanii sunt mult mai concentrati pe mine deoarece am jucat in fiecare an, din 2009 incoace, in Liga Campionilor sau Liga Europa”.
Kehinde Fatai a fost transferat in vara la Sparta Praga, club cu care a semnat un contract pe trei ani. Nigerianul are 8 goluri marcate pentru cehi in 15 partide de campionat, dar si patru reusite in cupele europene. Fatai poate fi o solutie pentru Romania, in conditiile in care tricolorii au terminat preliminariile avand probleme majore pe faza ofensiva; niciun gol marcat in duelurile cu Ungaria, Grecia sau Irlanda!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger